Over ons

We starten met een persoonlijk gesprek, waarin we u, uw smaak en ideeën, echt goed willen leren kennen. Vervolgens nemen we u mee in het ontwerpproces.

Deze bestaan uit een aantal stappen welke voor particulieren en bedrijven vrijwel hetzelfde zijn:

Stap 1 Kennismaking

Wij willen u echt leren kennen, wat zijn uw woonwensen en vragen. Dit doen wij door samen met u een programma van wensen op te stellen. Deze koppelen we aan u terug in een offerte. 

Stap 2 Ontwerpproces

Het ontwerp wordt gevisualiseerd met behulp van een 3D en/of 2D ontwerp. Zo krijgt u een goede indruk hoe uw woning of bedrijfspand eruit komt te zien.

Tussentijds hebben wij meerdere overleg momenten. Uw input wordt gebruikt en vertaald van schetsontwerp naar een voorlopig ontwerp. Hierin worden de volgende onderwerpen besproken: indeling, lichtplan, kleurenplan, stijladvies, productplan en maatwerk ontwerpen.

Stap 3 Aan de slag

In een eindpresentatie bespreken wij met u het definitief ontwerp. U kunt zelf aan de slag met het ontwerp of wij gaan voor u aan de slag. Smaak Interieurstudio neemt dit met plezier voor u uit handen. De interieurbouwers en aannemers welke we hierbij inzetten zorgen gegarandeerd voor een fraai en passend stuk maatwerk. Smaak interieurstudio begeleid dit proces van start tot eind. We zetten, samen met u, de puntjes op de i. Onze begeleiding stopt pas dan, wanneer u volledig tevreden bent.

Samen gaan wij een dag op pad naar verschillende inkoopcentra. Hierbij is het natuurlijk voor u als voordeel dat u ter plaatse advies van ons ontvangt en tegen bijzonder goede inkoopcondities kunt inkopen.​

Welkom, Ik ben Kitty!

van Smaak interieur

Het leuke van mijn vak is om telkens op zoek te gaan naar de juiste samenhang en balans in interieurs. Dit doe ik met een creatief oog, passie en jarenlange ervaring. Samen met u zoek ik naar de beste oplossing, combinaties, functionaliteit en sfeer voor uw interieur of bedrijf.

Soms is het lastig om te creëren wat u voor ogen heeft en is het fijn dat er iemand meedenkt. Door mij in te leven, te luisteren, vertaal ik uw woonwensen of visie voor uw bedrijf in een ontwerp dat past bij u.

 

Laat ons weten waar wij kunnen helpen om uw idee te realiseren!

Neem contact op met ons en kom gezellig langs in de winkel om je alvast te laten inspireren.