Diensten

interieur ontwerp

Smaak is gespecialiseerd in het maken van interieurontwerpen voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers. Hiervoor werken wij samen met gerenommeerde interieurbouwers en aannemers en garanderen we fraai en passend maatwerk wanneer en waar gewenst.

Of het nu gaat om een woonkamer opnieuw inrichten, een badkamer renoveren, een nieuwe keuken of het inrichten van uw werkplek? – Wij zijn er om u te helpen de perfecte inrichting te creëren! Wij komen voor interieuradvies bij u aan huis.

zakelijk

Voor bedrijven die een moderne upgrade nodig hebben of gaan verhuizen? Vraag onze adviesdiensten aan – laat ons u helpen om ruimtes te creëren die zowel vorm als functie perfect in balans brengen!

Maatwerk

Altijd al gedroomd van zo’n mooie kastenwand of een eigen ontworpen tafel?
Wij werken heel nauw samen met diverse specialisten en leveranciers van stalen deuren tot vloeren, meubels en raambekleding. De tekeningen die we maken zijn voorzien van maten, kleur- en materiaal advies. Samen garanderen we fraai en passend maatwerk wanneer en waar gewenst.

 

 

Totaal advies

Adviseren en begeleiden vanaf het ontwerp tot aan de realisatie van het totale interieur! Wij hebben alle kennis in huis om te zorgen dat we een interieur ontwerpen dat bij u past. Wij komen graag bij u thuis voor overleg over interieurontwerp, maatwerk, styling & projectbegeleiding.

Uiteraard kunt u ten allen tijde vrijblijvend contact met ons opnemen voor een oriënterend kennismakingsgesprek – 

(af)Styling

Met onze producten uit onze winkel en de mooie materialen van onze geselecteerde leveranciers kunnen wij bij u thuis in een korte tijd een nieuwe look creëren. Ter plaatse maken wij, aan de hand van uw wensen, een indelingsplan of geven wij kleur- en of licht advies. We stemmen alles af op meubilair of inrichting die u wilt behouden en kijken met welke accessoires of aanvullende meubelen, kleuren en verlichting we een prachtige make-over kunnen realiseren. Kijk alvast voor inspiratie in onze webshop –