Amberblokjes Gember

5,99

15 op voorraad

Beschrijving

Amberblokjes

Heerlijk geurende amberblokjes. Amber, een oriëntaalse geur die al eeuwen in Marokko en het Midden Oosten wordt gebruikt. Niet alle soorten amberblokjes ruiken precies hetzelfde of gaan even lang mee.  Onze amber parfumblokjes hebben een heerlijke warme, exotische, poederachtige, zoete sensuele geur.  De blokjes zijn van een zeer hoge kwaliteit de beste amberblokjes. Al jaren een bestseller in onze winkel en volgens vele van onze klanten de beste amberblokjes.

Wat zijn amberblokjes?

Amberblokjes zijn parfumblokjes, dus het zijn geen zeepjes. Van oorsprong wordt het amberblokje gebruikt als een parfumblokje. Het blokje bevat geen alcohol en wordt daarom vaak in islamitische landen gebruikt als parfum voor op je huid.

Wat is amber?

Echte amber, ambergrijs genoemd, heeft een zeer hoge prijs. Het ambergrijs, een wasachtige substantie komt uit de darmen van een potvis. Klinkt niet smakelijk maar het is 1 van de meest geliefde grondstoffen in de parfumindustrie. Omdat de prijs zeer hoog is en het zeer zeldzaam vindbaar is men vervangers gaan zoeken om toch de heerlijke ambergeur te kunnen evenaren. Onze amberblokjes bevatten de volgende ingrediënten: etherische olie, muskus amber, vanaline en rozenpoeder.

Amberblokjes als cadeau

Een amberblokje is super leuk om als cadeautje te geven.