Woonhuis Rossum

IMG_9995

Dit huis heeft een ware metamorfose ondergaan. De hele benedenverdieping heeft een upgrade gekregen. De wanden zijn gestuct, geschilderd en er is een visgraat vloer gelegd. De ensuite deuren zijn vervangen voor hoge taatsdeuren wat de ruimte nog meer allure geeft. Daarnaast hebben wij een ontwerp gemaakt voor een nieuw TV meubel in de living. We hebben bewust gekozen om een deel van de kast in dezelfde kleur als de wand te schilderen. Hierdoor komen de accessoires nog mooier tot z’n recht. De eethoek en de blauwe loungebank mochten blijven staan. Enkele meubelstukken zijn vernieuwd zoals de fauteuil en de salontafel. Daarnaast zijn de ramen voorzien van nieuwe raamdecoratie.

Voor de verbouwing hadden de bewoners een eiken keuken. Deze mocht aangepakt worden! Om de relatief kleine ruimte optimaal te benutten, hebben wij een keuken weten te ontwerpen met veel licht en opbergruimte. De kasten zijn van MDF hout fineer en het aanrechtblad is van licht marmer. Dit maakt de ruimte heel chique en door het gebruik van een licht marmeren blad extra ruimtelijk. Om meer opbergruimte te krijgen, is er een kast in een voormalige dooropening gerealiseerd. Daarnaast is het aanrecht links uitgebouwd en is er een klein eiland ontstaan met extra opbergkasten.

De bewoners zijn erg blij met het resultaat en wonen er met veel plezier!

Bekijk hier het resultaat