Woonboerderij de Lutte

3053388158_Image2_1060

Gelegen in de Lutte ligt deze karakteristieke woonboerderij uit 1920.

Deze woonboerderij uit 1920 is compleet gerenoveerd. In dit plan is er zoveel als mogelijk rekening gehouden met de wensen van de opdrachtgever. Omdat het één grote ruimte was en de bewoners met (opgroeiende kinderen) meer privacy wilden, is er een stalen constructie gemaakt tussen de living en het eetgedeelte. Zo heeft ieder zijn eigen plekje. Daarnaast hebben wij zoveel mogelijk rekening gehouden met oude elementen en eigentijdse accenten en het wooncomfort van nu. Passend in het landschap, behoud van (oude) materialen, lichtinval, duurzaam en de zichtlijnen.

Het volgende hebben wij in kaart gebracht:

Lichtplan

Indeling/meubelplan

Keukenontwerp

Kleurenplan

Materiaal advies

3D ontwerp

Bekijk hier het resultaat