Tiny house, Noord Deurningen

fullsizeoutput_2c10

Een slimme inrichting op 75 m2 is een hele uitdaging. Het was passen en meten maar in dit interieurontwerp is rekening gehouden met alle woonwensen. Enkele kamers hebben een nieuwe functie gekregen en zijn er wanden verplaatst. 

Nieuwe situatie op 75 m2

Zo is een slaapkamer omgetoverd tot een inloopkast. In de inloopkast zijn de kasten op maat gemaakt en is de ruimte volledig ingericht als garderobekast. Vanuit de inloopkast kom je in de slaapkamer met aangrenzend de badkamer. De badkamer is voorzien van een extra grote inloopdouche. De andere slaapkamer is bij de woonkamer getrokken, waar ook een werkplek is gecreëerd. De ruimten worden deels van elkaar gescheiden door een roomdevider. In de roomdevider is veel opbergmogelijkheid gecreëerd met aan de andere zijde plek voor een tv. Lekker functioneel en ruimtebesparend! 
De keuken is op dezelfde plek gebleven en geheel vernieuwd. Om ruimte te besparen is de bank van de eethoek tegen de wand gezet en zijn er schuifdeuren met glas geplaatst.

Het interieur is een mooie mix geworden tussen industriele en natuurlijke materialen. De zwarte deuren vormen de industriële basis. Door de accessoires en de natuurlijk materialen is het uiteindelijk een sfeervol geheel geworden. 

Nieuwsgierig hoe je een kleine ruimte efficiënt en fraai kunt inrichten? Neem dan contact met mij op.

wonen, interieuradvies, 3D, interieurontwerp, Styling, Tiny house

Bekijk hier het resultaat