Interieurontwerp | Styling

project snijders foto 8

In dit prachtige landhuis werd een restyle van de living gerealiseerd. Hiervoor hebben we eerst een ontwerp gemaakt om de juiste stijl vast te stellen. Er is gekozen voor een stoere, eigentijdse look.

We wilden iets anders, maar wisten niet hoe. Zo fijn dat jij met zoveel leuke ideeën kwam. Helemaal onze stijl! Bedankt en ik zal je zeker aanbevelen bij bekenden!

De basis van de living zoals de haard, kastenwand en de prachtige grote ramen konden wel een opknapbeurt gebruiken. Deze zijn grondig aangepakt en vernieuwd. Daarnaast zijn de vloeren en wanden weer lekker opgefrist. Hierbij zijn een aantal wanden voorzien van een prachtig Copper behang. Dit is een luxueuze collectie behang geïnspireerd door de tinten van mooie metalen en verkrijgbaar in een reeks van neutrale en diepe kleuren dat een speciaal afwerkingsproces heeft doorlopen.

De loungebank was nog onlangs aangeschaft en past perfect in het nieuwe plaatje. Daarom hebben we de nieuw aangeschafte meubelen hierop afgestemd. Samen vormen ze nu een stoer en samenhangend geheel. Uiteindelijk met de juiste accessoires hebben we de puntjes op de ‘i’ gezet en heeft de living de uitstraling gekregen die we voor ogen hadden.

Bekijk hier het resultaat

×
×

Winkelmand