Interieur- en meubelontwerp | Styling

Smaak 0902-9

Dit herenhuis is ruim 12 jaar geleden gebouwd. De kinderen zijn nu pubers, tijd voor iets nieuws in huis. Wij mochten een ontwerp maken voor de living. We hadden de vrije hand om het grondig aan te pakken.

Zo is in eerste instantie de haard verplaatst, zodat deze een meer prominente plek in de woonkamer zou krijgen. Om het geheel stoerder te maken is er naast de haard een zwevende tv-kast en planken aan de kant gemaakt. Dit alles is speciaal op maat ontworpen en gerealiseerd.

Met jouw advies hebben wij een compleet nieuwe woonkamer gekregen. We zijn erg blij met de nieuwe meubelen, materialen en het kleurgebruik. Alles is mooi op elkaar afgestemd en de erkerbank ligt heerlijk! Dank je wel!

Alle muren en plafonds zijn gestuct en op de wanden is een wit/grijze kalkverf gezet. Door de standaard ensuite deuren te vervangen door industriële taatsdeuren maak je je interieur helemaal van deze tijd.

De authentieke eiken vloer waren nog prima, maar zijn wel even opnieuw geschuurd en behandeld. Daarnaast zijn de ramen in de mooie, lichte erker voorzien van mat zwarte horizontale jaloezieën. De grote raampartijen hebben inbetween gordijnen gekregen.

De living is voorzien van nieuwe meubelen met een grijze gemêleerde hoekbank, blauwe fauteuil, carpet met print, erkerbank, ronde tafeltjes en verlichting. Uiteraard zijn alle kleuren en stijlen op elkaar afgestemd. De speciaal ontworpen en op maat gemaakte erkerbank is een echte eyecatcher geworden en een heerlijke chillplek voor de kinderen.

Bekijk hier het resultaat