Interieur- en meubelontwerp | Styling

IMG_3206 2

Dit is onze living! Ondertussen wonen wij alweer 7 jaar in ons nieuwbouwhuis. Altijd had ik al een passie voor interieur. Maar door de bouw van ons huis is het nog meer gaan kriebelen. Onze living is inmiddels al zes keer van een nieuwe laag verf voorzien. Ik houd ervan om dingen te veranderen, stijlen uit te proberen en nieuwe ideeën uit te werken. Soms tot kleine ergernis van mijn man.

Ik vind het fijn om écht thuis te komen!

Op dit moment heb ik gekozen voor een rustig geheel. Alle kleuren en meubels zijn vrij basic. Ik probeer nu te variëren met kunst en woonaccessoires. Ook op die manier breng je een heel andere sfeer in huis en kun je volop experimenteren.

Van welke woonstijl ik houd? Ik vind heel veel stijlen mooi. Het belangrijkste vind ik altijd de juiste balans te vinden. Een juiste afstemming in kleur, materiaal en hoeveelheid. Zelf ben ik altijd al fan geweest van zwarte, witte en naturelle kleuren en daar dan in te gaan mixen en matchen. Die voorkeur blijft ook wel bij mij, maar een beetje variatie af en toe kan helemaal geen kwaad.

Bekijk hier het resultaat