Laat je inspireren in onze shop

locatie Antwerpen

Steeds vaker werden we gevraagd of we nog leuke accessoires konden leveren. Het zag er bij het ontwerp zo leuk uit, maar waar konden ze de vazen, kussens of plaids dan kopen. Daar is nu een oplossing voor gekomen. Vol trots presenteren we onze eigen webshop!

Iedereen wil graag een passende “finishing touch”, de kers op de taart zeg maar. In onze wereld is dat een mooie plaid, een sierlijke vaas of dat bijzondere dienblad. En dat kan nu bij Smaak Interieur. Ik zou zeggen, neem een kijkje en laat je verrassen en inspireren. En is het niet goed, dan stuur je het gewoon terug.

Ook willen we graag bij je langskomen om accessoires bij je neer te zetten en uit te proberen. Je kunt dan met eigen ogen zien wat de juiste accessoires doen. Natuurlijk zorgen we ervoor dat onze webshop wekelijks wordt aangevuld met nieuwe, inspirerende items. Daar hebben we nu een webshop voor. Onze etalage voor jou!

Kijk er eens rustig rond en kun je een bepaald item niet vinden en wil je dat heel graag hebben? Neem contact met ons op en we gaan kijken wat we voor je kunnen doen. We hebben contacten met verschillende leveranciers. Wedden dat we altijd wel iets voor je kunnen regelen!