Smaak op SBS6 !

locatie Antwerpen

Wat vond ik het spannend, maar wat was het leuk. Ik ben geloof ik nog nooit zo nerveus geweest. Mijn debuut op de Nederlandse tv bij het SBS6 programma ‘Holland van boven’. Heb jij het ook gezien? Tijdens deze uitzending mocht ik alles vertellen over Smaak Interieur.

Televisie fragment

Met zweet in mijn handen werd ik geïnterviewd. Ruim drie uur film op band en het uiteindelijke resultaat was een tv-item van twee minuten waarin ik mijn verhaal mocht doen. Vertellen over je passie gaat eigenlijk veel beter dan ik vooraf had gedacht. Ik moest er ‘even doorheen’, maar daarna liep het vanzelf.

Met de hele cameraploeg waren we te gast in een herenhuis waar Smaak Interieur de living grondig heeft aangepakt. Tijdens het interview kon ik precies aangeven wat we hiervoor ontworpen hadden, hoe we een en ander hebben aangepakt en natuurlijk het resultaat. Ik moet eerlijk zeggen, het is een hele leuk item geworden en een duidelijke weergave van hoe Smaak Interieur te werk gaat. Ik was eigenlijk best een beetje trots. Enerzijds op het resultaat en de reacties van de bewoners, maar ook wel dat ik dit zo maar even gedaan heb. Dat was wel een beetje buiten mijn comfortzone, maar ik ben superblij dat ik het doorgezet heb.

Heb jij de uitzending gemist en ben je nieuwsgierig geworden? Klik dan op de play knop. We hopen natuurlijk dat je geïnspireerd raakt door de uitzending. Of dat je misschien iets moois hebt gezien dat ook in jouw kamer perfect zou staan. Want alle producten die je in het tv-programma ziet, zijn ook te koop in onze online webshop.

Maar wil je liever dat ik met een frisse blik naar jouw woning kom kijken om te zorgen dat jouw woonstijlen weer op één lijn komen? Neem contact met me op en ik maak van jou huis, jouw thuis waar je weer verliefd op wordt.