Onze aankoop voor inkoop

locatie Antwerpen

We zitten nooit stil. Zijn we niet aan het ontwerpen of op een beurs of event, dan zijn we wel op inkoop. Want dat laatste moet ook regelmatig plaatsvinden. We willen immers de leukste, nieuwste en mooiste interieurartikelen in huis hebben om jouw huis te stylen.

We crossen hiervoor door het hele land, zijn dagen aan het onderhandelen en uitzoeken en stouwen onze auto tot de nok toe vol. Dat is soms passen en meten. Maar daar is nu sinds kort een oplossing voor gevonden! We hebben een eigen Smaak Interieur bestelbus aangeschaft!

Dus nu kunnen we niet alleen zorgen voor een volle webshop, we komen ook graag met allerlei spullen bij je langs om jouw huis te stylen. Jou te laten zien wat past in jouw kamer. Want zien doet geloven! We kunnen het allemaal wel mooi voor je op papier zetten en de prachtigste ontwerpen aan je laten zien. Toch wil je het het liefst in je eigen omgeving zien.

Maar vergeet niet dat we ook hele mooie 3D ontwerpen kunnen maken. Deze zijn bijna niet van een echte foto te onderscheiden. Dus voor het ontwerpen van je kamer, keuken of welke ruimte dan ook, kunnen we jou op voorhand al een heel goed beeld geven van hoe het er in werkelijkheid uit komt te zien. Tja, zien doet geloven en dat geloven wij graag!