Het nieuwe jaar is begonnen, tijd voor een fris interieur !

locatie Antwerpen

Allereerst de beste wensen voor 2020!

Tijd voor een frisse start van het nieuwe jaar. Bij mij begint het altijd te kriebelen. Het liefst ga ik schuiven met meubelen, breng ik een kleur op de wand en haal ik nieuwe planten en accessoires in huis. 

Januari is het ideale moment om verandering aan te brengen in je interieur. Ik geef je alvast wat tips. 

Een nieuw interieur kun je simpel creëren door de boel eens om te draaien. Kijk eens naar de lichtinval. In het nieuwe jaar worden de dagen weer wat langer. Licht heeft onder andere veel invloed op het kleurgebruik in je interieur.  

Vaak speelt zich alles af in de living. Samen TV kijken, eten voor de TV, visite ontvangen of onderuit met een boek. Kijk eens naar de functies welke voor jou belangrijk zijn, misschien moet je ze gaan scheiden? Want dat schept zoveel rust. Je kunt de ruimten van elkaar scheiden door een karpet te leggen. Je creëert daarmee een eiland in een ruimte. Of misschien heb je accessoires verspreid in een ruimte staan. Zet ze eens bij elkaar in een kast of op een tafel. Dit geeft rust. 

Misschien vind je dit lastig? Ik help je graag! 

Met wat tips en tricks kom ik voor interieuradvies bij jou thuis. Dat voor elk willekeurige ruimte zijn. Bijvoorbeeld voor een badkamer, keuken, slaapkamer, buitenruimte of je living.

Met met wat kleine aanpassingen kan ik in jouw huis een heel andere sfeer creëren. Misschien is een kleuradvies, een lichtplan of een verandering van de indeling voldoende.

Wij nemen onze voorraad aan kussens en accessoires mee zodat je gelijk het resultaat kunt zien. Handig toch? Laat je inspireren en verras jezelf. Je kunt ons mailen info@smaakinterieur.nl of bellen 06-10732840.