Paris here we come!

locatie Antwerpen

Parijs is leuk, Parijs bruist, Parijs is Parijs! En daar moet je gewoon geweest zijn. Ook op het gebied van interieur en architectuur kun je je hart ophalen in Parijs. Ik vind het een geweldige stad! Dus toen ik een uitnodiging kreeg van HK living om naar dé woonbeurs in Parijs te komen heb ik geen moment getwijfeld … natuurlijk ging ik naar deze prachtige stad!

Twee dagen lang hebben we op de woonbeurs gelopen en onze ogen uitgekeken. Wat een aanbod, wat een veelzijdigheid en wat een prachtige designs en kleuren. Zoveel stijlen onder één dak, ik heb zoveel inspiratie opgedaan en kon niet wachten om dit in ontwerpen te verwerken.

Natuurlijk hebben we de stand van HK Living bezocht. De unieke collectie van HK Living is een frisse combinatie van meerdere stijlen met een zacht kleurenpalet. De nieuwe collectie heeft mij weer blij verrast. Ik denk dat menig klant hier weer heel blij mee zal zijn.

Na de vele nieuwe designs, trends en ontwikkelingen op woongebied kon ik het niet laten om ook de oudheid nog even te bezichtigen. Hé, we zijn in Parijs hè, de stad met die prachtige panden, de 19e eeuw’s boulevards, de renaissance komt hier weer tot leven. En dat bracht ons naar Het Louvre. Een prachtig museum en dan praat ik niet alleen over de mooie kunst die er hangt en staat. Ik kan gewoon uren rondkijken en genieten van de vele gewelvingen in de plafonds, de prachtige vloeren en de unieke trappen en gangen met al hun lijnen en vormen.

Deze twee dagen zijn voor mij weer vol inspiratie geweest. Nogmaals een bevestiging waarom ik dit vak zo mooi vind!