Landgoed Herfstfair

locatie Antwerpen

Eind oktober, een beetje fris, maar het leek wel zomer! De zon hoog aan de hemel, oranjekleurende bladeren aan de bomen, mooi uitgedoste bezoekers en standhouders die vol trots hun ‘waar’ aanprezen in de vele mooie stands die er stonden. Zo ook ik, tezamen met mijn vriendin Tanja van Hemeltjenlief Zijdebloemen.

Duizenden bezoekers en een opzet van de fair tijdens andere jaren brachten ons op het idee om een keer deel te nemen. Daar hebben we zeker geen spijt van gehad. Zoveel leuke en enthousiaste reacties, het was geweldig! Met twee volle auto’s met accessoires, moodboards, zijdeboeketten en in onze gedachten zoveel ideeën reden we richting Het Lutterzand. En niet voor niets, we hebben heel veel leuke gesprekken gevoerd, ideeën gedeeld en afspraken gemaakt.

Waarom we dit doen? Een stand huren op een event? Nou gewoon, omdat we heel graag delen wat we leuk vinden en jou kennis laten maken met enerzijds het belang van een mooi gestyled huis en anderzijds te vertellen welke trends er in woninginrichting zijn. Met welke accessoires en kleuren jij in jouw huis ook een hele nieuwe stijl kunt creëren. En dat is leuk, heel leuk! Mensen op weg helpen om hun huis een ‘opknapbeurt’ te geven. Dat heeft het nodig zo af en toe.

Natuurlijk mag je me altijd bellen voor een afspraak, dan kom ik graag persoonlijk bij je langs om advies in jouw huis te geven. Gewoon even met je meedenken. Jouw huis verdient die restyling en volgens mij vind jij dat ook wel, toch 😉